Ralph van Manen in afsluitende Doelendienst

25 april 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De laatste Doelendienst voor de zomerstop vindt 8 mei plaats. Ralph van Manen en spreker Nico van der Leer zullen het seizoen op feestelijke manier afsluiten. Ralph van Manen is één van de bekendste gospelzangers van Nederland en songwriter voor diverse buitenlandse en binnenlandse artiesten. De Doelendiensten zijn zondagochtenddiensten die maandelijks plaatsvinden in theater De Nieuwe Doelen.

Voordat Ralph van Manen in 1993 solo begint, is hij zanger van de symfonische rockband Target. Ralph maakt meer dan tien albums, zowel Engelstalig als Nederlandstalig. In die jaren groeit hij uit tot één van de bekendste christelijke popzangers in Nederland. Ralph van Manen wordt regelmatig als songwriter gevraagd door binnen- en buitenlandse artiesten. Het nummer 'Testify to love' werd door de Amerikaanse band Avalon gecoverd en Van Manen ontving hiervoor een Dove Award in 1998. Verder schreef hij nummers voor bijvoorbeeld Willeke Alberti en Danny de Munck en werkte hij samen met Cliff Richard, Kees Kraaijenoord en Susanna Fields. In september 2010 heeft Ralph van Manen zijn laatste album ,,Tezijnertijd'' uitgebracht. Tijdens de Doelendienst zal hij een solo-optreden geven.

De Doelendienst begint om 10.00 uur 's morgens en vindt plaats in De Nieuwe Doelen in Gorinchem. De toegang is gratis, maar er is wel een collecte om de kosten te dekken. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws: www.doelendienst.nl.

advertentie
advertentie