Scala aan activiteiten tijdens Open Haven Dag

28 april 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het gebied rondom de Lingehaven zal zaterdag 7 mei weer volstromen met bezoekers van de Open Havendag. Tussen 10.45 uur en 11.30 uur wordt het evenement officieel geopend.

Het gezellige evenement speelt zich van 9.00 uur tot 17.00 uur af in en rondom de Lingehaven en Buiten de Waterpoort. Jaarlijks komen er zo'n 20.000 bezoekers. Er is die dag een breed scala aan activiteiten in en rond het water voor de recreatieve watersporter, -liefhebber en het hele gezin. Muzikale ondersteuning wordt ook dit jaar weer verzorgd door Eght Herrie en 'Het Eghte Muziekfestijn op 't Plein' met verschillende podia door de binnenstad en in de Lingehaven op de wal, maar ook varend door de haven.

Er is een grote braderie op de kade met kramen vol watersport- en scheepsartikelen, de haven zal vol liggen met sloepen, jachten, roeiboten en andere pleziervaartuigen voor de verkoop, verhuur, of demonstraties. Ook de populaire meerparels van World of Water zijn weer van de partij. Op het prachtige terrein Buiten de Waterpoort zal weer flink uitgepakt worden door oa de jubilerende Scouting APV Gorinchem, de Roadshow Koninklijke Marine en meer.

advertentie
advertentie