'Eerste hulp aan kinderen' in Sleeuwijk

29 april 2011 om 00:00 Nieuws

SLEEUWIJK - En er kan van alles gebeuren en een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe vaak moet er niet even een pleister worden geplakt en even getroost worden. Maar soms kan het ernstiger zijn en helpt een kusje of troostend woord niet meer.

Daarom organiseert Rivas Extra de cursus 'Eerste Hulp aan kinderen'. Deze wordt gegeven in samenwerking met Van Veen Consultancy, die zich op dit terrein heeft gespecialiseerd. De cursus is bestemd voor ouders, verzorgers of mensen die beroepsmatig met kinderen in de leeftijd van 0 tot ongeveer 12 jaar te maken hebben.

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten. Deze worden gehouden in Trefpunt aan de Notenlaan 69 in Sleeuwijk op maandag 20 en 27 juni 2011 van 19.00 tot 22.00 uur. De kosten voor deelname bedragen 129 euro, inclusief cursusmateriaal en een officieel Oranje Kruis certificaat. Rivas-pashouders krijgen 15 procent korting. Veel ziektekostenverzekeraars geven bovendien een tegemoetkoming.

Deelname is alleen mogelijk na aanmelding. Voor informatie en aanmelding kunt u dagelijks terecht bij Rivas Extra via Rivas Zorglijn, telefoonnummer 0900-8440 (lokaal tarief) of via de website www.rivas.nl.

advertentie
advertentie