Gorinchem Beweegt 55+ dag

29 april 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Gorinchem Beweegt verzorgt vrijdag 27 mei een actieve dag voor 55+ ers die het leuk vinden om in een groep onder professionele begeleiding te sporten. Deze dag, die begint in het Caribabad wordt niet alleen sportief maar ook heel gezellig. Gedurende de dag zijn er verschillende sporten te doen. En er is alle gelegenheid om een eigen tempo aan te houden zonder dat andere deelnemers daar last van hebben. Het programma begint om 10.15 uur met koffie en een toelichting. Vanaf 10.30 uur wordt er gezwommen. Daarna kan er tussen 12.00 uur en 13.30 uur gelunched worden. De lunch wordt aangeboden door het Caribabad en Gorinchem Beweegt. De fietstocht vertrekt om 13.30 uur en vervolgens kan er vanaf 15.30 uur worden meegedaan aan Nordic Walking of een Yogales. Om 16.390 uur wordt de dag afgesloten.

De dag is samengesteld door sportconsulenten van Gorinchem Beweegt. Zij zullen deze dag aanwezig zijn om de deelnemers te begeleiden. De lessen worden gegeven door professionele sportinstructeurs. Aan het einde van de dag zullen er sportartsen van de Rivas Zorggroep klaarstaan om eventuele vragen over sporten en gezondheid te beantwoorden.

Aan de 55+ sportdag kan iedereen deelnemen. De kosten zijn € 5,-, ter plaatse te voldoen. Aanmelden graag voor 25 mei met de volgende gegevens: Naam, Man/Vrouw, Geboortedatum, Adres/Woonplaats,Telefoonnummer en E-mailadres. U kunt deze informatie gratis sturen naar : Gemeente Gorinchem, t.a.v. Gorinchem Beweegt, Antwoordnummer 8 , 4200 VB Gorinchem. Uiteraard kunt u deze gegevens ook per mail aan ons sturen: t.pijleman@gorinchem.nl.

advertentie
advertentie