Open dag bij Faces

6 mei 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Grimeopleidingsinstituut Faces opent zondag 15 mei haar deuren weer wijd open voor alle belangstellenden. Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom en de open dag duurt tot ongeveer 17.00 uur. De studio van Faces is te vinden in de Korenbeurs 3-5 in Gorinchem.

Faces is een landelijk bekend opleidingsinstituut, dat zich professioneel bezighoudt met het opleiden van Grimeurs voor alle Media, zoals theater, T.V en Film. Door de gekozen opzet van de opleiding is het ook mogelijk voor amateurs om de cursussen te volgen. Zo is er een basiscursus Grimeren 1 en 2, die ervoor zorgt dat studenten bijvoorbeeld een amateur toneelvereniging kunnen ondersteunen met Grime. En de cursus Visagie wordt veel bezocht door kapsters, schoonheidsspecialisten en in make-up geïnteresseerden, die overwegen een Visagieopleiding te gaan volgen, maar de stap nog niet durven te nemen.

Naast Grime en Visagie biedt Faces een stukje Theatervormgeving in de vorm van een cursus Theaterkostuums en een cursus Hoofddeksels & Fantasiepruiken. En af en toe, wanneer daar voldoende belangstelling voor is, staat er een cursus 'Maskers maken' op het programma.

Zondagmiddag laten een aantal studenten laten zien wat zij bij Faces geleerd hebben. En is er natuurlijk volop gelegenheid om vragen te stellen aan de verschillende docenten. Wie nog meer wil, kan in de enorme hoeveelheid foto's duiken, die in de afgelopen jaren gedurende de lessen gemaakt zijn.

Zie ook: www.grimeopleiding.nl.

advertentie
advertentie