Slot Loevestein decor voor sfeervol concert

25 juni 2011 om 00:00 Nieuws

POEDEROIJEN - Slot Loevestein te Poederoijen vormt 9 juli het decor voor een prachtig openluchtconcert van het New Classic Quartet. Dit muzikale kwartet, bestaande uit vier charmante heren die hun sporen hebben verdiend in de Nederlandse musical- en operawereld, trakteert het publiek deze avond op een voorstelling vol lichtklassieke muziek. Het middeleeuwse Slot Loevestein vormt hiervoor een feeëriek decor. Het concert wordt spetterend afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Het New Classic Quartet treedt sinds 2007 op in binnen- en buitenland en brengt moderne muziek in een klassiek jasje in de stijl van de internationale groep Il Divo. Het kwartet bestaat uit Marcel Smid, Michael van Hoorne, Job Bovelander en Bart Mijnster. Tijdens dit sprookjesachtige concert zingen de muzikale vrienden ondermeer 'Mama', 'You raise me up' en 'Because we believe', maar ook klassiekers als 'Volare' en 'Amigo's para Siempre' passeren de revue.

Voor bezoekers is het mogelijk om per bus naar het concert te komen. Vanaf 18:00 uur rijdt een speciale touringcar langs verschillende opstapplaatsen in de omgeving. Meer informatie hierover is te vinden op www.NewClassicQuartet.com of via het kantoor Van Hoorne Theaterproducties 0184 417 797

Het concert vind plaats op zaterdag 9 juli om 20:15 uur op de voorburcht van Slot Loevestein. Kaarten a € 24,00 zijn vooraf te reserveren via www.SeeTickets.nl of 0900 1353 (€ 0,45 cpm) en vanaf 2 uur voor aanvang van het concert aan de kassa. Bezoek aan het kasteel is niet bij de kaartprijs inbegrepen. Meer informatie over dit unieke concert is te vinden op www.NewClassicQuartet.com.

advertentie
advertentie