Gorinchemse mannen aangehouden voor mishandeling

25 juni 2011 om 00:00 Nieuws

BEESD - Bij De Rodenburg in Beesd hielden agenten op zondagochtend 26 juni rond 04.50 uur drie mannen, waaronder twee uit Gorinchem, aan voor geweldpleging. Het drietal zou zowel een bezoeker als de portier van de horecagelegenheid mishandeld hebben. De bezoeker is naar het ziekenhuis overgebracht.

Omstreeks half vier ontstond er onenigheid in de horecagelegenheid. De portier die dat wilde sussen, werd door de drie mannen geslagen en geschopt, waarop hij de politie waarschuwde. Toen de politie met meerdere eenheden arriveerde, zagen zij dat een bezoeker door ambulancepersoneel afgevoerd werd. Deze bezoeker, een 21-jarige man uit Geldermalsen, had letsel in zijn gezicht. Hij gaf aan aangifte tegen het drietal te willen doen. Ook de portier deed aangifte tegen de verdachten.

Drie getuigen van het voorval legden een getuigenverklaring af. De drie verdachten, een 26-jarige en een 23-jarige uit Gorinchem en een 19-jarige Beneden-Leeuwenaar, worden verhoord. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op.

advertentie
advertentie