Afbeelding
Janus Visser/BDU

Nieuwe formule voor TOON

27 juni 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Kunstcentrum TOON’s directeur en dirigent Johan Boonekamp en Johann Wustenberg, partner van de Associatie van Organisatie Ontwikkeling en docent aan de postgraduate opleiding Change Management aan de VU in Amsterdam werken met ingang van het seizoen 2011-2012 samen in trainingen en workshops voor het bedrijfsleven. Ze maakten de samenwerking afgelopen vrijdag bekend.

Met workshops en trainingen als ‘ Netwerken door te luisteren’ ‘Creatief Leiderschap’ en ‘Dirigent van je bedrijf’ verbinden Johan Boonekamp, vanuit zijn rol als dirigent en leider van een creatieve organisatie, en Johann Wuestenberg als trainer en adviseur van directies van bedrijven, hun expertise met een orkest als levend en actief reagerend metafoor voor een bedrijf of netwerk. Zij bieden werknemers van middelgrote tot grote organisaties de mogelijkheid om interactief aan de slag te gaan. De workshops hebben een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers worden uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd, op een actieve manier te leren van Johan Boonekamp en Johann Wuestenberg.

Kunstcentrum TOON wil met deze nieuwe formules bedrijven in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en het Land van Heusden en Altena aanspreken. Juist in een tijd van het zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden enerzijds en bezuinigingen anderzijds wil TOON de ontwikkelde expertise delen met het regionale bedrijfsleven.

Kunstcentrum TOON heeft enkele weken geleden erkenning gekregen voor haar innovatief vermogen tijdens de Week van de Ondernemer, waar de innovatiekracht van Kunstcentrum TOON centraal stond tijdens een werklunch met Minister Henk Kamp. Onlangs hebben Johan en Johann workshops gegeven aan o.a. beleidsambtenaren van de gemeente IJsselstein maar ook aan de Orde van Organisatiekundigen en Adviseurs.

advertentie
advertentie