Rondreis Hoogtepunten Java en Bali

29 juni 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De expositie 'Indië was ons paradijs' in het Gorcums Museum, was een enorm succes. Er zijn veel bezoekers geweest en nu is er een mogelijkheid dit bijzonder stukje Azië zelf te ontdekken. In samenwerking met initiatiefneemster Arida van Baardewijk en Frank Visch van Reisburo Gorcum, is een rondreis gevonden, die de hoogtepunten van de betreffende expositie bevat.

Deze unieke rondreis vertrekt op 13 oktober en tijdens deze reis wordt de reiziger meegevoerd langs de mooiste en belangrijkste plaatsen op Java en Bali. Het oude Batavia, het koloniale Bandung in de bergen, de wereldberoemde Borobudur en natuurlijk Java's mooiste stad: Yogyakarta. Er wordt kennis gemaakt met oude tradities in Kampung Naga. Ook een overnachting op een plantage waar men de zon ziet opkomen bij de Bromo vulkaan ontbreekt niet. De reis eindigt op het 'Godeneiland' Bali en een verlenging met een paar dagen strand is dus mogelijk.

De groepsrondreis 'Hoogtepunten van Java & Bali' wordt uitgevoerd door Oad Reizen en wordt ter plaatse begeleidt door Nederlandstalige reisleiding. Het betreft een bestaande, gepubliceerde rondreis met open inschrijving. De vertrekdatum is 13 oktober 2011 en de reisduur is 19 dagen. De prijs is 2009 euro exclusief bijkomende kosten. Voor meer informatie: Reisburo Gorcum, telefoon 0183-620000 of mail gorcum@regio-reisburo.nl.

advertentie
advertentie