Kidspremière Cars 2 bij JT Gorinchem

29 juni 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Start de motoren! Op woensdagmiddag 6 juli kan iedereen bij JT Gorinchem komen genieten van een speciale Kidspremière van de nieuwe animatiefilm Cars 2 in 3D.

JT Gorinchem staat die dag helemaal in het teken van deze nieuwe Disney Pixar productie. De kleine gasten worden allen als V.I.P.'s ontvangen en krijgen bij aankomst een welkomstdrankje. Ze kunnen genieten van de lekkere poffertjes van Rosella en natuurlijk krijgen ze na afloop van de film ook een leuke give away mee om deze speciale middag nooit te vergeten.

In Cars 2 steken super raceauto Bliksem McQueen en zijn beste vriend Takel de Grote Oceaan over om te gaan racen op de allereerste Grand Prix in de wereld. De race moet bepalen wie de snelste raceauto ter wereld is. Wanneer Takel in een internationaal spionnenavontuur verzeild raakt, blijkt de weg naar succes boordevol valkuilen, omleidingen en hilarische verrassingen te zitten.

Cars 2, woensdag 6 juli om 13:30 uur en 16:00 uur te zien bij JT Gorinchem (voormalig Roxy Theater), Appeldijk 59 te Gorinchem. Reserveren kan via www.jt.nl of www.roxytheater.nl.

advertentie
advertentie