Reiki op Langendijk

15 juli 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Reikipraktijk Eigen-Wijsheid heeft per 1 augustus ook een praktijkruimte in Gorinchem. In het pand van Kapsalon Wortman aan de Langendijk 84 (tegenover de wereldwinkel) is een ruimte ingericht waar reikimaster Rita van der Wel haar behandelingen zal gaan geven.

Om dit heuglijke feit te vieren is er in Gorinchem drie maanden lang een dobbelsteenactie. De klant gooit met een dobbelsteen en bepaalt zelf de korting op zijn/haar behandeling. Bij 1 is dit 10%, bij 2 is dit 20% enzovoort. De normale prijs van een reikibehandeling is € 40,--. Een behandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Reiki is een Japans woord dat 'universele levensenergie' betekent. Reiki wordt toegepast bij allerlei gezondheidsklachten; bij vermoeidheid en bij stress. Het helpt ook als je niet lekker in je vel zit. Reiki ondersteunt op natuurlijke wijze het proces van genezing.

De praktijk in Arkel blijft gewoon bestaan. De groepscursus reiki-1 (4 personen) blijft voorlopig in Arkel, maar de individuele reiki-1 en reiki-2 cursussen en de reiki-1 en reiki-2 cursussen voor 2 personen worden ook in Gorinchem gegeven. De praktijken in Arkel en Gorinchem zijn op afspraak geopend. Ook 's avonds en op zaterdag.

Voor meer informatie: 0183-563879 (Rita) of www.reikipraktijk-eigen-wijsheid.nl

advertentie
advertentie