Scala Violinos heeft breed repertoire

26 juli 2011 om 00:00 Nieuws

Het duo ´Scala Violinos´ treedt voor de derde keer in een lunchconcert in Gorinchem op. Jacqueline Müller en Gérard te Wiel woonachtig in Gorinchem vormen sinds 1986 het duo ´Scala Violinos´. Ze bespelen diverse instrumenten, zoals viool, accordeon en panfluit. Beiden kregen hun muzikaliteit van huis uit mee, Jacqueline volgde haar moeder en Gérard zijn vader.

GORINCHEM - Het vierde Lunchconcert evenals de vorige drie, georganiseerd door de Stichting ‘Vrienden van de Grote Kerk’, vindt plaats op woensdag 27 juli in de Grote Kerk te Gorinchem. Aanvang 12.15 uur.

Hoe dan ook, ze brengen in de Grote Kerk weer een zeer gevarieerd programma, met traditionele muziek uit Oost-Europese landen, levensliedjes uit Frankrijk en last but not least werk van eigen hand.

De Stichting ‘Vrienden van de Grote Kerk’ nodigt iedereen uit om het gratis lunchconcert bij te wonen en te genieten van de diversiteit van instrumenten die het duo bespeelt en van hun muzikaliteit. Bij de uitgang wordt er gecollecteerd, ook deze keer weer, voor het bekende doel: het behoud van de Grote Kerk voor stad en streek.

advertentie
advertentie