Anika van de Kevie ontvangt cheque van Share4More

27 juli 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Onlangs nam Anika van de Kevie, namens Stichting Inmenszo, een cheque ter waarde van 3140 euro in ontvangst van de Rabobank. Na een tip van haar accountmanager diende zij eerder dit jaar een verzoek in bij het fonds van de Rabobank, Share4More. De donaties van Share4More worden besteed aan kleinschalige buitenlandse projecten, gericht op kansarmen in de samenleving. Stichting Inmenszo kan met deze bijdrage computers voor het studiecentrum in Peru aanschaffen.

Inmenszo heeft als doel om jongeren een beter toekomstperspectief te bieden. De stichting start daarom projecten om hen op weg te helpen naar een zelfstandig, menswaardig bestaan in de Peruaanse samenleving. De projecten richten zich op studies, stages en begeleiding naar een baan voor jongeren die een weeshuis verlaten of die geen financiële middelen tot hun beschikking hebben.

Share4More is het medewerkerfonds van de Rabobank Groep. Dit fonds van en door medewerkers van de Rabobank Groep focust zich op onderwijs en gezondheidszorg voor vrouwen, kinderen en gehandicapten. Alle medewerkers van de Rabobank kunnen maandelijks vrijwillig een bedrag doneren aan Share4More. Dit bedrag wordt verdubbeld door de raad van bestuur. De donaties worden besteed aan kleinschalige buitenlandse projecten, gericht op kansarmen in de samenleving. De projecten werken aanvullend en versterkend op de activiteiten van de Rabobank Foundation in het kader van het Rabobank Development Program.

Meer informatie: www.inmenszo.com of www.rabobank.com/share4more.

advertentie
advertentie