Afbeelding
Janus Visser/BDU

Nieuw evenement in Evenementenhal: For Your Wedding

29 juli 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Evenementenhal Gorinchem staat zaterdag 29 en zondag 30 oktober in het teken van trouwen. Dan vindt de eerste editie plaats van het evenement For Your Wedding. ,,Dit is een vernieuwende, eigentijdse en inspirerende beurs voor aanstaande bruidsparen. In samenwerking met Hanna Weddings & Events wordt de beurs georganiseerd. Hanna Weddings & Events is een erkend weddingplanner en heeft diverse malen de beurs trouwkriebels georganiseerd", aldus de beursorganisatoren Linda de Boer en Hanna Weddings.

Bezoekers kunnen zich tijdens de beurs laten inspireren over de mogelijkheden op het gebied van trouwen. Door de vele variaties in diensten en producten kunnen bezoekers zich laten voorlichten, ideeën opdoen of afspraken maken. Natuurlijk zijn op de beurs diverse bruids- en herenmodezaken te vinden. Daarnaast zijn bedrijven aanwezig op het gebied van fotografie, make-up, trouwringen, feestlocaties en bruidsboeketten. ,,De meeste exposanten komen uit de regio, wat voor de bezoekers natuurlijk ideaal is. Op deze manier kun je je hele trouwdag regelen zonder het hele land af te moeten reizen", aldus Linda de Boer en Hanna Weddings. ,,Dat is ook de kracht van deze beurs. Een vernieuwende, inspirerende en eigentijdse beurs met bedrijven uit je eigen regio."

Gedurende de beursdagen kunnen de bezoekers meerdere keren per dag genieten van een bruidsmodeshow. ,,Deze show wordt in samenwerking met exposanten georganiseerd", aldus De Boer. ,,Voor de eerste editie van For Your Wedding hebben een aantal erkende bruids- en herenmodezaken de handen ineen geslagen en zullen samen een spectaculaire bruidsmodeshow neerzetten", zegt De Boer.

Openingstijden: zaterdag 29 oktober, 10.00 uur tot 17.00 uur; zondag 30 oktober, 10.00 uur tot 17.00 uur. Entreeprijzen: volwassenen €12,50 (inclusief kop koffie/thee en gebak), kinderen tot 12 jaar gratis. Parkeren is gratis.

advertentie
advertentie