Afbeelding
Janus Visser/BDU

Diverse aanhoudingen op laatste avond Zomerfeesten

14 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De politie heeft tijdens de laatste avond van de Zomerfeesten diverse personen aangehouden. Rond 3.30 uur ontstond op de Grote Markt een opstootje. Drie mannen uit Gorinchem (respectievelijk 20, 24 en 26 jaar) gingen hierbij met elkaar op de vuist. Agenten hielden het drietal aan en namen hen mee naar het bureau. Na verhoor werden ze heengezonden met een bekeuring.

Een 26-jarige man uit Uitwijk werd aan de Hoogstraat aangehouden nadat hij meerdere malen diverse beledigingen had geuit tegen politiemensen. De man werd na verhoor heengezonden. De politie maakte proces-verbaal tegen hem op.

Twee 20-jarige mannen uit Sleeuwijk werden aangehouden aan de Affuithof voor bedreiging van een 19-jarige vrouw uit Gorinchem. De vrouw liep 's nachts met een vriendin in een park aan de Buiten de Waterpoort, toen drie onbekenden de vrouw bedreigden. Agenten wisten twee van de drie aan te houden. Ze zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Een 53-jarige man uit Almkerk is aan de Langendijk aangehouden nadat hij om onbekende reden een 21-jarige vrouw uit Gorinchem in het gezicht had geslagen. Agenten namen de man mee naar het politiebureau. Na verhoor is hij heengezonden. De politie maakte proces-verbaal op.

advertentie
advertentie