Natuurexpeditie voor ukkies

15 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

POEDEROIJEN - Speciaal voor de allerkleinsten verzorgen het Wereld natuur Fonds en Staatsbosbeheer op vrijdag 19 augustus een speciale struintocht voor de allerkleinsten. Kinderen van 4 tot en met 6 kunnen mee op stap met de boswachter. Natuurlijk mogen oudere broertjes, zusjes, papa's, mama's, opa's en/of oma's ook mee.

De Expeditie voor Ukkies start op vrijdag 19 augustus om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Startplaats: de grote parkeerplaats van Slot Loevestein. De Expeditie is bedoeld voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Aanmelden is niet nodig. Deelname kost 3 euro per persoon, s.v.p. contant betalen bij aanvang excursie. Kledingadvies: lange broek en laarzen. Voor meer informatie: Tanja de Bode, 06-33680051.

Expeditie Loevestein is een jeugdprogramma van het Wereld Natuur Fonds en Staatsbosbeheer. Natuur speelt een belangrijke rol bij het opvangen van klimaatverandering. Met spannende, op belevenis gerichte activiteiten betrekken de organisaties juist jeugd bij deze rol van natuur. De struintocht is één van de activiteiten van Expeditie Loevestein, maar er is nog veel meer te ondernemen. Kijk op www.expeditieloevestein.nl.

advertentie
advertentie