Gezocht: hulp voor Koning Winter

31 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

POEDEROOIJEN - In de kerstvakantie staat Slot Loevestein in het teken van het Winterfeest. Voor de invulling van het programma op 27 en 28 december en 5 en 6 januari zijn we op zoek naar o.a. acteurs, verhalenvertellers, zangers en figuranten. Ook achter de schermen en bij de voorbereidingen van dit grootse evenement is hulp welkom!

Van 24 december tot en met 9 januari vormt Slot Loevestein het decor voor het verhaal van Koning Winter. Overdag vertellen gidsen bij een knapperend haardvuur het bijzondere verhaal van Koning Winter. Vier avonden lang van 17.00 tot 21.00 uur gaat de historische vesting open en kunnen bezoekers tijdens het Winterfeest het verhaal van Koning Winter zelf beleven. Voor de invulling van dit sfeervolle evenement zoeken we enthousiaste mensen die het leuk vinden om mee te helpen. Er zijn verschillende taken en rollen te verdelen, van acteurs tot grimeurs en van muzikanten tot technici.

Iedereen die interesse heeft, kan zich aanmelden via de website www.slotloevestein.nl of winterfeest@slotloevestein.nl. Op zaterdag 17 september (hele dag) en op zaterdag 8 oktober (vanaf 18.00 uur) worden audities gehouden voor de te verdelen rollen. Tevens worden dan de overige taken en werkzaamheden nader toegelicht en verdeeld.

Wie het leuk lijkt om veel te spelen voor een groot publiek, bereid is om vier keer te komen repeteren in de periode oktober - december, beschikbaar is tijdens het Winterfeest (op 27 dec., 28 dec., 5 jan. en 6 jan.), tegen een stootje kan, bereid is om hard te werken en het niet te snel koud heeft is dit dé kans om acteerervaring op te doen onder professionele begeleiding. Iedereen kan voor een rol in aanmerking komen: man of vrouw, jong of oud, wel of geen speelervaring maakt niet uit.

Kijk voor meer info en aanmelden op www.slotloevestein.nl. Voor meer informatie over de medewerking aan het Winterfeest, kan contact worden opgenomen met Mylan Lin via 0183 447 185 of winterfeest@slotloevestein.nl.

advertentie
advertentie