Well - Woudrichem 0-3

25 september 2011 om 00:00 Nieuws

WOUDRICHEM - De manschappen van Hans van Gameren komen langzaam maar zeker op stoom. Werd er vorige week gedecideerd met 4-1 afgerekend met Kerkwijk, zaterdag waren de Woerkumers een maatje te groot voor Well. Het werd de wedstrijd van Robbert van Wijngaarden die met twee treffers een belangrijk aandeel in de Woerkumse overwinning had.

De thuisploeg gaf op het eigen sportpark De Hoef alleen het eerste kwartier nog enigszins partij. Toen in de 20ste minuut de 0-1 viel, Danny Groeneveld verzilverde een corner van Corné Rooster, gingen de Gelderse koppies al snel omlaag. De bezoekers profiteerde daar pas na de thee van. Kort na de kantwissel verdubbelde Van Wijngaarden de marge na een goede assist van Roy van Sonsbeek. De beste kansen bleven daarna voor Woudrichem dat echter de trekker nog niet definitief wilde overhalen. Pas in de slot minuten werd de wedstrijd definitief in het slot geschoten door wederom Robbert van Wijgaarden (0-3). Door de tweede overwinning van het seizoen zijn de Woerkumers opgeklommen naar de vierde plaats in 4 E met evenveel punten als overbuurman Vuren.