SVS'65 - Arkel 2-3

25 september 2011 om 00:00 Nieuws

SPIJK - Het was niet best op de Spijkse Kweldijk. Zowel de thuisploeg als de bezoekers lieten zaterdag zien dat zij niet voor niets in de onderste regionen van 4 D bivakkeren. Er werd door beide teams al enige weken uitgekeken naar de 'derby' die maar geen derby wilde worden.

Voor Arkel trainer Teus Jakobs was het een weerzien met zijn oude club. De Spijkenaren hadden deze voetbaljaargang het zoet der overwinning al eens mogen proeven. Arkel echter kwam nog niet verder dan een gelijk spelletje tegen het Dordtse ODS. Daar kwam zaterdag verandering in hoewel de bezoekers het pleit pas 10 minuten voor tijd beslechtte. De thuisploeg kwam door Jorn Meijerink nog wel op 1-0. Daarna bogen achtereenvolgens Robin Vogel (1-1) en Edin Kulovac (1-2) de stand om in Arkels voordeel. Nog voor de kantwissel deden de Spijkenaren iets terug in de persoon van Martijn Tromp (2-2). Na de thee werd de wedstrijd harder en viel er weinig te genieten. Net toen iedereen vrede had met een gelijk spel sloegen de bezoekers toe. In de 80ste minuut ging de Spijkse sluitpost Dimitri Versluis opzichtig in de fout en was Corné van Horik er als de kippen bij om de winnende binnen te schieten.