Raptim - Buren 0-6

25 september 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Als een dreun kwam deze nederlaag aan op Molenburg. Er moet jaren terug worden gegaan in de geschiedenis om een nederlaag van dit kaliber te vinden. De Gorcumers leden ook nog eens hun eerste thuis nederlaag in een jaar tijd.

,,Alles ging mis,'' sipte een aangeslagen Murat Tatli na afloop. ,,Als ploeg misten wij niet alleen de overtuiging, maar waren ook nog eens niet strijdvaardig genoeg. Een hele terechte nederlaag tegen een betere tegenstander. Daar is niets op af te dingen.'' De rust werd bereikt met een 0-2 achterstand voor de groen/witten (doelpuntenmaker Joost van Baaren).

Na de thee liepen de Betuwse bezoekers snel uit. Eerst bracht Marijn Verbeek in zijn eentje de stand op 0-4. Daarna herhaalde Elco Verkerk dat kunstje door ook tweemaal te scoren waardoor de afstraffing voor de Gorcumers een feit was. De anders zo ongenaakbare thuisploeg zakt door deze nederlaag in de rangschikking naar de middenmoot. Er is nog veel werk aan de winkel voor Tatli om zijn ploeg weer aan het voetballen te krijgen. De plannen om mee te doen voor een koppositie of periode zullen even de koelkast in moeten op Molenburg.

advertentie
advertentie