Unitas (zo) - Halsteren 2-3

25 september 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Twee ploegen die nog geen punt verlies hadden geleden. Hoewel de competitie nog pril is, stond er voor beiden teams wel degelijk iets op het spel: De koppositie in 2 E.

De thuisploeg, die zonder de geblesseerde Arubaanse international Gersinhio Constansia aantrad, liep de gehele wedstrijd achter de feiten aan en kreeg daarvoor de rekening in de 90ste minuut gepresenteerd. Binnen de minuut keek de ploeg van Johan Gabriëls al tegen een achterstand aan toen de bezoekers razend snel counterde en door Rick Willigers op een 0-1 voorsprong kwamen. Pas halverwege het eerste bedrijf hervonden de Molenvlieters zich, maar tot doelpunten leidde dat niet. Vlak na de thee was het echter wel raak toen Stephen Emelina een fout van doelman Peter Glerum afstrafte (1-1). Met een uur op de klok ging Yoesef Pyla binnen de eigen zestien in de fout waardoor Tom de Bonte de 1-2 op een presenteerblaadje kreeg aangeboden. De thuisploeg toonde veerkracht en kwam uit een scrimmage weer langszij. Doelpuntenmaker was wederom Emelina. In de slotseconden viel het doek echter definitief op Molenvliet. De Bonte speelde op links Emelina uit en zag tot eigen verbazing zijn inzet in de verre hoek achter Nick te Jong verdwijnen (2-3).