Correspondent gezocht

26 september 2011 om 00:00 Nieuws

Een neus voor nieuws? Een schrijver met journalistieke kwaliteiten en ambities? Dan is De Stad Gorinchem op zoek naar jou!

Voor het schrijven van nieuwsverhalen, interviews en achtergrondverhalen is de redactie van De Stad Gorinchem op zoek naar een allround journalist (in spé) die met beide benen in de Gorcumse maatschappij staat.

Beheers jij de Nederlandse taal tot in de puntjes, vind je het leuk om dieper in het lokale nieuws te duiken en weet je steeds weer een pakkende draai te geven aan je verhalen? Twijfel dan niet langer en neem contact op met de redactie van De Stad Gorinchem.

Wat hebben wij te bieden? Leuke schrijfklussen over afwisselende onderwerpen, veel ruimte voor eigen ideeën en natuurlijk de mogelijkheid om een flinke dosis ervaring op te doen. Ook bieden wij een vergoeding voor de geschreven verhalen.

Interesse? Stuur dan een motvatie en CV naar de redactie van De Stad Gorinchem. Het meezenden van eerder geschreven artikelen en/of verhalen wordt zeker gewaardeerd.

Werken als correspondent voor De Stad Gorinchem kan uitstekend gecombineerd worden met een (journalistieke) studie of een (parttime) baan.

Stuur je motivatie naar: stad.gorinchem@bdu.nl

advertentie
advertentie