Schoonheidssalon bij Danish Coiffures

4 oktober 2011 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - In het pand van Danish Coiffures aan het Dr. H.B. Wiardi Beckmanplein is sinds enige tijd een schoonheids- annex pedicuresalon ingericht. Klanten zijn zaterdag van harte welkom bij allround schoonheidsspecialiste Joyce van der Toom - Vrijthoff voor verschillende gezichtsbehandelingen en (hotstone) massage. Ter ere van de opening kunnen zij profiteren van een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. En Indira doet de Pedicure en de diabetes pedicure.

Danish Coiffures heeft in de achttien jaar dat de zaak in het winkelcentrum Laag Dalem is gevestigd, aangetoond een kapsalon met ambities te zijn. De opening van de schoonheids- en pedicuresalon maakt het plaatje dan ook helemaal compleet. ,,Tijdens mijn opleiding heb ik me verdiept in gespecialiseerde behandelingen zoals acné. Daarnaast heb ik een aantal jaren in een schoonheidssalon in Dordrecht gewerkt, waar ik veel waardering heb gekregen voor mijn goede massages,’’ vertelt Joyce. ,,In de schoonheidssalon wordt gewerkt met het uit Parijs afkomstige merk Académie. De producten zijn bestemd voor alle huidtypen en staan borg voor een goede reiniging en verzorging. Er is bovendien sprake van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Tijdens het eerste bezoek vindt een grondige reiniging van de huid plaats en wordt door mij vastgesteld welk huidtype de klant heeft. De eerste resultaten zijn na een gerichte behandeling al snel zichtbaar. De klanten kunnen bij mij terecht voor een verzorgende behandeling van 30, 60 of 90 minuten, maar ook voor rug/nek/schouder- of hotstone massage, epileren, harsen en het verven van wimpers en wenkbrauwen.’’

De salon heeft in de maand oktober een leuke welkomstactie. ,,Op een heerlijke gezichtsbehandeling van 90 minuten geven we in de maand oktober een korting van 50 procent’’, vertelt Joyce. ,,Dit betekent dat de klant slechts 27,50 euro hoeft te betalen. In de periode november/december geven we op het vervolg van deze behandeling dertig procent korting.” In de schoonheids- en pedicuresalon wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Danish Coiffures is bereikbaar via 0183-621961. Zie ook de website: www.danishcoiffures.nl.

advertentie
advertentie