GJS - Pelikaan 2-1

9 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DALEM- De ploeg van Theo Hölzken schreef zaterdag de derde overwinning van het seizoen bij op het conto. Pelikaan, dat voor de aftrap op sportpark Dalen, de vierde positie in 2F bekleedde, werd terecht terug verwezen. Het werd weer de middag van de in blakende vorm verkerende doelman Angelo Perini en aanvoerder Ruud Bos. Voordat de thuisploeg op voorsprong kwam,hield de jeugdige Perini met een aantal fraaie reddingen de bezoekers van een score af. GJS begon met aanvallende intenties aan de wedstrijd en wilde zo de kater van vorige week, toen kansloos werd verloren van Wieldrecht, van zich afspelen. Nog voor het half uur werd aanvoerder Bos de diepte ingestuurd en kwam oog in oog met de Zwijndrechtse sluitpost Rik Pomp te staan. Voor de Dalemse routinier een eenvoudig en niet te missen klusje (1-0). Toen diezelfde Bos vlak voor rust ook nog aan de basis stond van de 2-0, was zijn middag geslaagd. Zijn vrije bal werd doorgekopt op Julien Dorrepaal die de ruststand op het scorebord bracht. Na de kantwissel een zelfde beeld, maar dan met dien verstande dat de bezoekers het net wisten te vinden. Dat gebeurde gelukkig voor de Dalemers maar één keer toen Randy Kroos in de 50ste minuut de 2-1 eindstand aantekende.