De LimonadeBrigade zoekt vrijwilligers

10 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De Gorcumse binnenstad is binnenkort een InspiratiePunt rijker: vanaf dit najaar is aan de Langendijk de inspiratie van de LimonadeBrigade te vinden over de mooiste band met je kind. De LimonadeBrigade wordt gerealiseerd door vrijwilligers, sponsors en donateurs. Ook voor het InspiratiePunt worden vrijwilligers gezocht.

De LimonadeBrigade is een uniek concept met als doel ouders te inspireren en te prikkelen stil te staan bij de manier waarop zij ouder zijn. Het InspiratiePunt wordt een belevenisvolle plek waar je als ouder alleen of samen met je kind terecht kan en waar je allerlei ideeën op kan doen die gaan over de interactie tussen jou en je kind. Daarnaast kan je er producten kopen, wat drinken en workshops en activiteiten bijwonen.

Voor het InspiratiePunt willen de initiatiefnemers graag met iedereen in contact komen die hier op vrijwillige basis een steentje aan wil bijdragen. Van de vrijwilligers wordt gevraagd dat zij (minimaal) één dagdeel per week als gastvrouw of -heer in het InspiratiePunt willen meewerken. Werkzaamheden als koffie en thee schenken, afrekenen, cadeautjes inpakken en bezoekers te woord staan zijn voorbeelden van wat er dagelijks gedaan wordt. Daarnaast zijn er vrijwillige vacatures voor administratief werk, klusjes en schoonmaakwerk.

Donderdag 13 oktober wordt er een informatie avond gehouden. Aanvang: 20.30 uur tot 21.30 uur. Plaats: Langendijk 42, het InspiratiePunt-in-de-maak. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Nanda van er Boom via nanda@limonadebrigade.nl of bellen naar 06-23869113.

advertentie
advertentie