PilootKOEN geeft reizen een gezicht

8 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het Gorcums Reisburo lanceert een nieuw merk: PilootKOEN. PilootKOEN regelt vliegtickets, hotels en autohuur voor zowel de zakelijke als vakantiereiziger.

De afdeling zakenreizen is een aparte tak van sport die een stormachtige ontwikkeling doormaakt. Naast het verzorgen van zakenreizen, boekt deze afdeling 'losse' vliegtickets die vaak gekoppeld zijn aan een hotel en een huurauto voor de particuliere markt. De combinatie van vliegtickets, hotels en autohuur voor zowel de zakelijke- als vakantiereiziger wordt nu gebundeld in PilootKOEN.

PilootKOEN is geen kille internetboekingsmachine. PilootKOEN onderscheidt zich door voor dezelfde of zelfs lagere prijs meerwaarde te leveren. Een voorbeeld: vorig jaar tijdens de week van de aswolk kon het reisburo tientallen klanten helpen toen zij ergens in de wereld vast kwamen te zetten.

,,Voor zakenreizen betekent dat dat wij het complete zakenreizen traject uit handen van de klant kunnen nemen. PilootKOEN verzorgt niet alleen de reis, maar ook het management, de rapportage en de kostenbesparing. Daarnaast biedt PilootKOEN een vliegticketgarantie, spaarprogramma's en is er een Klimaat Neutraal Programmam mogelijk," aldus Directeur Frank Visch.

Ook vakantiereizigers kunnen terecht bij PilootKOEN.voor dezelfde persoonlijke aandacht en advies. Daarom ook de naam: PilootKOEN; een naam die reizen weer persoonlijk maakt. ,,De naam koen ie echt Hollands en staat voor dapper, kundig en bekwaam. De letterlijke betekenis is bekwame raadgever,"aldus Frank Visch.

PilootKOEN is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 16.30 uur. Voor zakenreizigers is PilootKOEN 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar in noodgevallen.

advertentie
advertentie