Informatieavond nieuwbouw Koningin Emmapark

18 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

De eerste voorbereidende werkzaamheden worden al verricht. De vereniging Vrienden van het Emmapark, die in 2004 is opgericht om voor de belangen van leden en de wijk op te komen, trekt zich nu de bouw begint in enige mate terug, maar blijft wel aanspreekpunt voor gemeente en bouwbedrijf.

GORINCHEM -De gemeente, Heijmans Bouw en Proper Stok verzorgen dinsdag 25 oktober om 20.00 uur een informatiebijeenkomst in het stadhuis over de nieuwbouw in het Koningin Emmapark. De bouw van het appartementencomplex Nijehove zal binnenkort beginnen. In het voorjaar van 2013 wordt de nieuwbouw opgeleverd.

De vereniging beveelt de informatieavond aan bij omwonenden van de bouwplaats en buurtbewoners om antwoord te krijgen op vragen over bijvoorbeeld het scenario van de bouw, verkeer, veiligheid, overlast, waterbemaling, heien, schade enzovoorts. Gedurende de bouwperiode kunnen omwonenden bij een contactpersoon van het bouwbedrijf terecht voor individuele vragen of klachten.

Het project bestaat uit 48 appartementen in drie bouwlagen en 88 parkeerplaatsen in een stallinggarage. De uitstraling is een jaren dertig architectuur in Dudok stijl.

uAanmelden voor de informatiebijeenkomst kan bij Ron Osenga van de gemeente via: r.osenga@gorinchem.nl.

advertentie
advertentie