Makkelijke overwinning voor ZVG

22 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - ZVG die hun laatste wedstrijd in sporthal de Hoefslag speelde heeft een makkelijke 7-3 overwinning behaald op eerste klasser BZC/Totaliy 1. Na dat Christiaan Perrier eerst nog 2 aardige kansen verprutste was het bij zijn 3de en 4de kans wel raak. Wat na 8 minuten een tussenstand van 2-0 betekende. Kamal Ettauofiki schoot vervolgens nog de 3-0 en Hicham Farhou de 4-0 tegen de touwen. Dit was tevens de ruststand. Na rust kwam ZVG geen moment meer in de problemen. En liep viel Hicham Farhou en 2x Hassan Inanli uit na een 7-0 voorsprong. Vooral de 6-0 was van grote schoonheid. Rida Assaban maakte zijn tegenstander helemaal dol en Inanli tikte de bal achter zijn standbeen binnen. Na de 7-0 verslapte ZVG en zo kon BZC/Totality 1 nog 3 x tegen scoren. ZVG gaat nu de koker in voor de eerst knockout ronde van de beker. Volgende wedstrijd is op 4 november tegen BE`79 6 in de nieuwe sporthal de Rapperthal.