Schelluinen - Drechtstreek 2-3

23 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

SCHELLUINEN - De mannen van coach Edin Curic mochten zaterdag voor slechts 33 minuten hun voetbalkloffie aantrekken voor het restant van het die week daarvoor gestaakte duel tegen koploper Drechtstreek. Arbiter van de Linde kreeg toen last van zijn hamstring waardoor beide teams op herhaling mochten. Even terug naar vorige week: Toen begonnen de Scaluners prima aan de wedstrijd en kwamen door Bart van de Bosch op voorsprong. Na het missen van een handvol kansen bracht Remco Koremans de bezoekers weer langszij. Na de thee zette Peter van de Merwe de Papendrechters op voorsprong, waarna het vroegtijdige eindsignaal klonk. Zaterdag kwam de thuisploeg in het restant binnen vijf minuten langszij toen Hasi Amanzada vanaf 11meter mocht aanleggen (2-2). Het begint zo langzaam maar zeker op een slecht verhaal te lijken. Achtereenvolgens Amanzada, John Wijnbelt en Nick van Driel hadden de Scaluners daarna in veilige haven moeten schieten, maar verzuimden de trekker over te halen. Het was wederom in de slotfase dat de thuisploeg met lege handen kwam te staan. Koremans sloeg luttele minuten voor tijd toe en scoorde zijn tweede van de wedstrijd. Schelluinen duikelt door dit verlies op de ranglijst, net drie punten voor hekkensluiter Ameide.