Concert Elly en Rikkert in Johanneskerk

27 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Elly en Rikkert geven zaterdag 19 november maar liefst twee concerten in de Johanneskerk in Gorinchem. In de middag wordt het kinderconcert 'Dubbel feest' gehouden en 's avonds is het de beurt aan het concert 'Vrije vogels'.

Tijdens de kindervoorstelling valt er veel mee te zingen en mee te doen. Liedjes met een Bijbelse inhoud, maar ook situaties uit het dagelijks leven die voor kinderen herkenbaar zijn, passeren de revue. Tijdens het avondconcert dat bedoeld is voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar spelen Elly en Rikkert een keuze uit hun liedjes van de afgelopen 40 jaar. Van vrolijk en uitbundig tot verstild poëtisch, luisterliedjes met een boodschap en cabareteske intermezzo's. Na het concert is er mogelijkheid om boeken en CD's aan te schaffen van Elly en Rikkert.

Het kinderconcert begint om 14.30 uur. Het avondconcert begint om 19.30 uur. Kaarten verkrijgbaar bij: Boekhandel Ritmeester aan de Pompstraat 31 in Gorinchem. Tevens kan men reserveren via www.events4christ.nl of 0172-471483.

advertentie
advertentie