GJS - SV Meerkerk 2-2

30 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DALEM - Een terechte uitslag op Sportpark Dalem in het duel tussen twee runners-up. Beide ploegen gingen vol voor de winst, waardoor het een leuke wedstrijd werd met kansen over en weer. De thuisploeg kreeg in de persoon van Ruud Bos de eerste mogelijkheid, maar de routinier schoot over. Aan de andere kant moest doelman Angelo Perini een paar maal zijn kunsten vertonen op inzetten van de bezoekers. Vlak voor rust waren het de bezoekers die het net voor de eerste maal lieten bollen vanaf de penaltystip toen Robert Scheurwater Martijn van der Hagen onderuit haalde. Ruud Vink schoot de pingel onberispelijk achter sluitpost Perini (0-1). De wedstrijd was in het tweede bedrijf nog geen tien minuten op gang of de thuisploeg kwam via Louis Damen weer langszij (1-1). Toen de bezoekers uit Meerkerk even later met tien kwamen te staan (rood wegens een elleboogstoot voor Ruud Vink), leek de weg vrij voor GJS om de derde overwinning op rij te pakken. Even leek dat er ook in te zitten toen Scheurwater in de 89ste minuut de 2-1 binnenschoot. Ver in blessuretijd was het echter Pascal Boom die de gelijkmaker achter invaller doelman Kevin Jansen schoot. Op basis van de vertoonde wedstrijd een juiste eindstand.