Unitas (zo) - Haarsteeg 3-2

30 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Een nuttige en dik verdiende overwinning voor de Molenvlieters die daardoor nog volop mee doen om de prijzen. Op basis van het eerste kwartier en de tweede helft viel de zege op de bezoekers nog al mager uit. De roodbroeken kwamen goed uit de kleedkamer en zetten vanaf het eerste fluitsignaal van de warrig leidende arbiter Onink uit Rijswijk de Brabanders onder druk. Het waren echter diezelfde Brabanders die tegen de verhouding in op een 0-1 voorsprong kwamen toen Rick van der Griendt met een diagonaal schot doelman Nicky de Jong verraste (0-1). Vijf minuten voor de thee was het Jamy Goemaat die vanaf 20 meter een vrije trap fraai inschoot en de 1-1 ruststand aantekende. Na de thee werd Christiaan Perrier binnen de zestien licht aan zijn shirt getrokken en belandde de bal prompt op de stip. Perrier zelf bracht de Gorcumers op voorsprong. De fraaiste treffer kwam echter op naam van Tommy Kant die in de 80ste minuut de bal van ver over doelman Mark van Roosmalen krulde (3-1). Doelman de Jong moest in de slotfase nog een paar maal zijn talenten laten zien, maar was in blessuretijd kansloos op het schot van Jorg van Oijen (3-2).