Simone van Genderen op cd United by Music

19 november 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Simone van Genderen, een zangeres uit Gorinchem, heeft een cd uitgebracht met United by Music. Op de cd 'That ain't it' staan 22 blues en swing nummers, waaraan de getalenteerde Simone een significante bijdrage heeft geleverd. De cd is het resultaat van de succesvolle samenwerking tussen de artiesten van United by Music en de Amerikaanse bluesband van Candye Kane. Op zondag 13 november werd de cd officieel uitgegeven op een feest in Amsterdam.

Simone is al een tijdje zangeres bij United by Music, een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking de kans geeft om muziek te maken en op te treden voor een groot publiek. Door middel van het maken van blues en swing muziek probeert United by Music de integratie van mensen met een verstandelijke beperking in de samenleving te bevorderen. Op de cd zingen en spelen elf artiesten met een verstandelijke beperking samen met zes professionele bluesmuzikanten, waaronder Simone. Tijdens een groot muziekevenment van Candye Kane in Amsterdam kondigde voorzitter van United by Music, Joris van Wijngaarden, de cd aan.

Mensen met een beperking hebben in hun leven vaak te maken met vele tegenslagen. Voor velen van hen is het dan ook frustrerend om een droom te hebben op te treden, maar daar nooit de kans voor te krijgen. Deze cd laat aan de hele wereld zien dat mensen met een beperking wel degelijk de kans verdienen. Luister naar de cd en laat je inspireren door de bijzondere artiesten en hun verhalen. De cd zal binnenkort verkrijgbaar zijn bij de optredens van United by Music en op hun website: www.unitedbymusic.nl.

advertentie
advertentie