CD presentatie Back In Town

19 november 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Back In Town presenteert vrijdag 25 november hun nieuwe cd 'Dutch Delta Blues' in Café de Keizer in Gorinchem. Het optreden begint om 22.30 uur, de entree is gratis. Op deze avond is de cd voor de eenmalige prijs van € 10,- te koop.

Back In Town is een 3-mans bluesrock formatie uit Gorinchem en Sliedrecht. Bijzonder aan Back In Town is de chemie die er is tussen de drie muzikanten. Ondanks het feit dat gitarist Marco van Zwieten tien jaar jonger en drummer Willem Lavooij 10 jaar ouder dan bassist Arjen Rijsdijk zijn, klinkt de band zo hecht als een drie mans band maar kan zijn. Veel dynamiek in de nummers die elke keer weer opnieuw ontstaan op het podium. Het gevoel dat de band in hun muziek legt is - samen met het virtuoze gitaarspel van Marco - het belangrijkste kenmerk van Back In Town. De doorgewinterde muziekanten zetten hun technische vaardigheden in ten behoeve van het collectief. Dit is een band die je moet horen en voelen.

De CD slaat erg goed aan bij bluesliefhebbers en wordt inmiddels al gedraaid op diverse bluesprogramma's zoals Muziek voor volwassenen bij Radio Rijnmond en Bluesman John op Compleetfm.

advertentie
advertentie