Sparta'30 - Sleeuwijk 1-2

20 november 2011 om 00:00 Nieuws

SLEEUWIJK - Door de benauwde 1-2 zege op middenmoter Sparta'30 blijven de Sleeuwijkers in het spoor van koploper SVW dat met dezelfde cijfers won in Raamsdonkveer. Naar het zich halverwege de competitie laat aanzien, gaan de Sleeuwijkers het samen met de Gorcumers en het Aalburgse NOAD'32 uitmaken in 3 D. Erg eenvoudig ging het zaterdagmiddag niet in Andel. Op het sportpark met de fraaie naam 'Jan Claesenhof' kregen de Roefbewoners de thuisploeg pas ver in het tweede bedrijf op de knieën. Voor de thee dicteerden de manschappen van Arjan de Vries wel de wedstrijd, maar moesten beducht zijn op de messcherpe counters van de Andelaren. Uit een van die momenten bracht Lennard van Andel dan ook de 1-0 op het scorebord, hoewel hij daar wel bij werd geholpen door de Sleeuwijkse afweer. Na rust gingen de bezoekers op zoek naar de gelijkmaker en drukte de thuisploeg nog verder in het defensief. Pas een kwartier voor tijd wist Pasqualle Verwoerdt de Andelse muur te slechten toen hij een voorzet van Remko Viveen binnen tikte (1-1). Nog geen vijf minuten later ging Wilco van Rossum neer binnen de zestien en mocht Arjo Nederveen de trekker vanaf elf meter overhalen (1-2).