Drechtstreek - GJS 2-1

20 november 2011 om 00:00 Nieuws

DALEM - De Dalemers waren zaterdag dichtbij een stunt door koploper Drechtstreek te verslaan. Zeker voor de pauze had de ploeg van Theo Holzken al op rozen kunnen zitten, maar het vizier stond niet op scherp. GJS, dat onzeker aan het duel tegen de koploper begon, kreeg al snel in de gaten dat er iets te halen viel op Sportpark Oostpolder. Aan niets was te zien dat de Papendrechters aan de leiding gingen in 2F. Het waren dan ook de bezoekers die verdiend op voorsprong kwamen. Robin Boekhout strafte in de twintigste minuut een fout in de Drechtstreek defensie af en schoof de bal met binnenkant voet binnen (0-1). Daarna bleven de beste mogelijkheden voor de bezoekers. Achtereenvolgens Louis Damen, Ruud Bos en Bart Viveen kregen een aantal honderd procent kansen, maar verzuimden de Dalemers al vroegtijdig in een zetel te schieten. Na de kantwissel kantelde het spelbeeld en trok de thuisploeg het initiatief naar zich toe. Nog voor het uur schoot Remco Koremans de 1-1 achter doelman Angelo Perini, maar werd het wachten tot vijf minuten voor tijd voordat de strijdende Dalemers de handdoek gooiden. Het was Leon van Dalen die het vonnis over de bezoekers voltrok (2-1).