Woudrichem - Zuilichem 2-1 (gestaakt)

20 november 2011 om 00:00 Nieuws

WOUDRICHEM - De topper in 4 E tussen de nummers één Zuilichem en twee Woudrichem haalde het einde niet. Arbiter Twiss uit Breda maakte er in de 67ste minuut na een tweede incident een einde aan. Bij het eerste incident was Zuilichem-trainer Karel Bauman betrokken die zich afreageerde op de Woerkumse vlaggenist. Laatstgenoemde had de scheidsrechter erop geattendeerd dat Zuilichem speler Dennis van Steenbergen zijn tweede geel van de middag had ontvangen, iets wat de leidsman was ontgaan. Op dat moment stond het al 1-1. Danny Groeneveld had de thuisploeg al binnen vijf minuten op 1-0 gezet terwijl Wilco van Heusden vanaf elf meter de gelijkmaker had binnen geschoten. Halverwege het tweede bedrijf bracht Robbert van Wijngaarden, al dan niet in buitenspelpositie, de gastheren weer aan de leiding (2-1). Twee minuten daarna mochten de acteurs onder de douche. De zich warm lopende Maikel Nijst lag plotseling gestrekt langs de zijlijn nadat hij in aanvaring was gekomen met de Zuilichemse vlaggenist van dienst. Verwacht wordt dat het restant van de wedstrijd, nadat het onderzoek van de KNVB is afgerond, ergens in december uitgespeeld zal worden.