Good Luck - SVW 1-2

20 november 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Hoewel het nog niet echt soepel loopt, blijven de Gorcumers de punten pakken en mogen zich daardoor terecht koploper noemen. Tegen het stugge Good Luck hadden de streepjes zeker voor de rust de handen meer dan vol. Een 2-0 ruststand had in Raamsdonkveer zeker niet misstaan, ware het niet dat doelman Geoffrey van der Boor het zaterdagmiddag op zijn heupen had. Met de ene na de andere redding sleepte hij in zijn eentje de streepjes door het eerste bedrijf heen. De Molenburgers konden daar de eerste 45 minuten weinig tegenover stellen. Na de thee kantelde het duel in Gorcums voordeel door een vroeg doelpunt van Bennie Boeijink. Hij benutte in de rebound een door Toefik El Amghar ingeschoten bal (0-1). Een paar minuten daarna ging de wedstrijd in het slot. De helemaal opgebloeide spits Tugay Tursucu tekende voor de verdubbeling van de score (0-2). De thuisploeg gaf het echter niet op, maar vond wederom Van der Boor op hun pad. Vijf minuten voor het einde moest zelfs hij capituleren (1-2), maar daar bleef het in Brabant bij. Zaterdag kunnen de Gorcumers hun eerste prijs ophalen als de beslissingswedstrijd voor de eerste periode tegen NOAD'32 in Sleeuwijk op het programma staat.