Gratis wintercheck bij Auto Ames vestiging Papland

25 november 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Wegens groot succes is de gratis wintercheck van Auto Ames verlengd. Van donderdag 1 december tot en met vrijdag 9 december zijn bestuurders van de Italiaanse merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia op afspraak welkom voor een gratis wintercheck bij de vestiging van Auto Ames op Papland. Tot nu toe lieten al meer dan 100 mensen de auto controleren op 16 belangrijke punten.

Met kou en neerslag in het vooruitzicht is het belangrijk dat de auto helemaal winterklaar is. Tijdens de check wordt niet alleen aandacht besteed aan de vloeistoffen, verlichting, banden en de conditie van de accu, maar worden ook de sloten gesmeerd en de portieren behandeld tegen vastvriezen.

Om alvast in winterse sferen te komen, trakteert Auto Ames tijdens het uitvoeren van de wintercheck op warme chocolademelk en erwtensoep. Daarnaast krijgt iedere bestuurder na afloop een warme wintermuts mee. Hierbij geldt op=op! Maak een afspraak voor een gratis wintercheck van 2 t/m 9 december via 0183-625511. Auto Ames is gevestigd aan de Boezem 17 te Gorinchem.

advertentie
advertentie