Groots truckersfestival in en om Evenementenhal Gorinchem

1 december 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Na een eerste succesvolle editie in december 2010 is het Truckerskerstfestival dit jaar verhuisd naar de Evenementenhal Gorinchem. Op zaterdag 10 december a.s. tussen 14.00 en 22.00 uur zal er in en om de locatie van alles te zien en te doen zijn op het gebied van trucks en transport. Vorig jaar vond het evenement nog plaats in Schelluinen maar deze locatie bleek te klein.

Naast de Evenementenhal staan circa 200 verlichte vrachtwagens opgesteld, welke zeker 's avonds voor een mooi aanzicht zorgen. Binnen worden er nieuwe vrachtwagens geshowd door de regionale dealers, is er een braderie en een uitgebreide kinderhoek. De gehele dag is er entertainment wat verzorgd wordt door Henry Wessels. Aan het begin van de avond zal er ook een professionele vuurwerkshow worden afgeschoten.

Speciaal dit jaar is de combinatie met de Stichting Vrienden van het Beatrix Ziekenhuis. Enkele weken geleden zijn er tekenvellen uitgedeeld in het ziekenhuis. Kinderen konden toen hierop mooie tekeningen maken van vrachtwagens. Van de mooiste tekeningen zijn zes verschillende kalenders gemaakt en deze zullen tijdens het evenement verkocht worden. De opbrengst van deze verkopen gaat naar de Stichting welke het gaat gebruiken voor aankopen van speelgoed voor de kinderafdeling.

Meer informatie over het evenement is ook te vinden op de speciale site www.truckerskerstfestival.nl

advertentie
advertentie