Monsterzege ZVG

3 december 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Opvallende cijfers op het scorebord in de Rapperthal in Gorinchem waar afgelopen vrijdag zaalvoetbal werd gespeeld. Koploper ZVG/Stadioteam won met maar liefst 20-2 van FC Inter 2.

De wedstrijd begon gelijk met veel scores. Aanvoerder Kamal Ettaoufiki zette vol druk op de zwakke verdediging van FC Inter 2. Dit resulteerde in een ruststand van 9-0 in het voordeel van ZVG. Ook na rust stond de organisatie van ZVG goed. Na wat kansjes gemist te hebben viel een onnodige tegengoal (9-1). Daarna ging ZVG verder met scoren. De jongelingen Rida Assaban en topscorer Hicham Farhou konden heerlijk combineren en als een mes door de verdediging van FC Inter 2 gaan. De teller liep door tot 20-2 in het voordeel van de thuisclub. De doelpuntenmakers waren: Hicham Farhou 6, Samad Chaaby 4, Zeki Laaiti 3, Nurretin Yilmaz 2, Jamy Goemaat 2, Rida Assaban 2 en Kamal Ettaoufiki 1.

Vrijdag speelt ZVG het uitduel tegen subtopper FCK de Hommel 3. En ZVG speelt op maandag 12 december de 1/8 finale van de KNVB beker uit tegen Braakhuizen 2.

advertentie
advertentie