Dames handbalteam zoekt versterking

5 december 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het dames B-team van de Gorcumse handbal vereniging Achilles is naarstig op zoek naar versterking. Het team, waarin speelsters tot 16 jaar mogen uitkomen, bestaat nu uit zes leuke meiden die gaan voor het dynamische handbalspel. Volgens de bevlogen coach Arjan de Vos is een team van negen speelsters ideaal. ,,Als we drie speelsters meer in zetten, kunnen we meer wisselen en betere resultaten behalen'', aldus de jonge coach.

Het meidenteam paart enthousiasme aan plezier in het spel. Zoals zij zelf stellen; ,,wij zijn fanatiek, maar hebben ook veel lol met elkaar''. Het damesteam neemt deel aan de regionale competitie en traint eenmaal per week. 's Zomers wordt er buiten op het eigen veld aan de Bataafsekade gehandbald. Tijdens de wintermaanden traint en speelt het team in een van de sporthallen van Gorinchem.

De zes meiden verwelkomen jonge dames in de leeftijd van 12 tot 16 jaar. Ook al ben je nog niet bedreven in de handbalsport. Ze nodigen gegadigden uit om tijdens de training de sfeer te komen proeven en om een balletje mee te spelen. De training is op woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur en vindt plaats in de Van Rappardhal.

Voor meer informatie: Arjan de Vos (0630 050 784) of www.ghvachilles.nl.

advertentie
advertentie