Unitas (zo) - Moerse Boys 6-0

11 december 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM- Een half dozijn kregen de getrouwen zondag op een koud Molenvliet voorgeschoteld. Als de mannen van trainer Johan Gabriels wat nauwkeuriger met de mogelijkheden hadden omgesprongen, hadden er ook zo maar dubbele cijfers geschreven kunnen worden. Het krachtsverschil was op Molenvliet te groot. Daar moet wel bij aangetekend worden dat de Brabantse gasten maar liefst acht spelers misten vanwege blessures. Al binnen de zes minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord door doelpunten van Gersinio Constansia en Remon van Gool. Toen Constansia in de 22ste minuut de 3-0 achter doelman Tom Magielse schoot, was de wedstrijd gespeeld. Nog voor de kantwissel maakte de sterk spelende Melvin Boer het eerste kwartet vol (4-0). De wedstrijd was na de thee nog geen drie minuten oud toen Rob van Poppel binnen de Moerse zestien onderuit werd gehaald. Christiaan Perrier schoot vanaf elf meter de 5-0 tegen de touwen. Amper drie minuten later viel de 6-0. Na een prima combinatie over rechts maakte Constansia, met zijn derde van de middag, het half dozijn vol. Ondanks dat er nog een aantal prima kansen vielen te noteren, vonden de Gorcumers het niet nodig hun gehandicapte opponent nog meer pijn te doen.