SVW - SSC'55 3-2

11 december 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM- Met nog één duel tot de winterstop te gaan, uit tegen hekkensluiter BVV, kunnen de streepjes bij winst als de nummer één aan de 'winterslaap' beginnen. De gasten uit Sprang Capelle waren niet met al te veel offensieve dadendrang naar Molenburg gekomen. Wel waren de Brabanders een paar maal gevaarlijk in de counter en kwamen in het slot kwartier, toen de manschappen van trainer Frans Vermeulen bij een 3-0 voorsprong gas terug namen,nog wel gevaarlijk dichtbij. Al in de 11de minuut kwam de thuisploeg op voorsprong toen Bennie Boeijink verwoestend uithaalde en doelman Thijs Smit kansloos liet (1-0). Nauwelijks zes minuten later kreeg diezelfde Smit een inzet van Tugay Tursucu niet onder controle en was Bjorn Trapman er als de kippen bij om de 2-0 binnen te schieten. Het tweede bedrijf was nog geen zeven minuten oud of Tursucu leek de streepjes al vroegtijdig in veilige haven te schieten (3-0). De concentratie ebde daarna weg bij de thuisploeg zodat SSC'55 door Yannick Wijtmans en Gert-Jan Baardwijk nog gevaarlijk dichtbij kon komen (3-2). Sleeuwijk, dat zaterdag won van BVV, blijft goed in het spoor van de Gorcumse koploper, terwijl de nummer drie NOAD'32na het gelijke spel tegen Rijswijkse Boys een stapje terug lijkt te doen.