Arkel - VVAC 1-3

11 december 2011 om 00:00 Nieuws

ARKEL- Het is de Arkelaren zaterdag niet gelukt te stunten tegen koploper VVAC waar oud Woudrichem trainer Cees van Bavel tegenwoordig, en niet zonder succes, de scepter zwaait. Op basis van het spelbeeld over tweemaal 45 minuten viel er weinig op de overwinning van de ploeg uit Ottoland af te dingen. Toch had er in het eerste bedrijf meer ingezeten voor de thuisploeg omdat de koploper vooral in die periode niet thuis gaf. De ploeg van Teus Jakobs kwam door Wessel van Doesburg dan ook verdiend op een 1-0 voorsprong op het eigen Schoonzigt. Het had echter pech dat de bezoekers uit de eerste de beste vloeiende aanval nog voor de thee langszij kwamen. Het was Robbin Dame die aan het eind van deze aanval stond en de trekker overhaalde (1-1). Eenmaal uit de kleedkamer gaf het tweede bedrijf een totaal ander spelbeeld te zien. Het was VVAC die de lakens uitdeelde en geen schim meer was van het matige elftal voor de rust. David Pleisner tekende voor de 1-2 waarna Arkel wel moest komen. Beide ploegen kregen kansjes, maar het was uiteindelijk Jeroen van Muilwijk die aan alle onzekerheid een einde maakte door de 1-3 binnen te schieten.