Unitas (za) - Groot Ammers 1-3

11 december 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM- Tegen mede middenmoter Groot Ammers lieten de Gorcumers de punten wel erg snel door de vingers glippen. Na de thee wisten de gasten binnen vijf minuten het pleit te beslechten. Voordat het zo ver was, hielden beide ploegen elkaar in het eerste bedrijf in evenwicht. Khalid Bendami stelde na 20 minuten spelen de kwaliteiten van Unitas doelman Ruud Verberk op de proef en aan de andere kant zag Martin Boom zich een penalty onthouden worden. Met een terechte brilstand gingen beide ploegen dan ook aan de thee. Na de kantwissel, in eerste instantie een zelfde spelbeeld dat echter tussen de 70ste en 75ste minuut door de bezoekers ruw werd verstoord. Binnen vijf minuten wist Bendami tweemaal het net te vinden. De 0-1 mocht de defensie van de thuisploeg zichzelf aanrekenen, omdat het de Ammers spits geheel uit het oog was verloren. De 0-2 bereidde Bendami middels een fraaie actie helemaal zelf voor. Toen Danny van Vliet luttele minuten later de 0-3 achter doelman Verberk schoot, was het pleit op Molenvliet definitief beslecht. Dat Patrick Zwart vijf minuten voor het laatste fluitsignaal van arbiter van der Linden uit Barendrecht de eretreffer fraai binnenkopte, was voor de statistieken.