Afslankprogramma voor vrouwen

13 december 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Rivas Zorggroep biedt in samenwerking met Curves een afslankprogramma dat gericht is op blijvende resultaten zonder blijvend te moeten diëten. Uniek aan dit programma is dat naast een persoonlijke training in groepsverband ook ondersteuning wordt gegeven door de diëtiste van Rivas Zorggroep.

Curves heeft speciaal voor de hedendaagse vrouw een trainingsprogramma ontwikkeld. Het biedt vrouwen van alle leeftijden de mogelijkheid om aan krachttraining te doen op een haalbare, comfortabel en leuke manier. Het verbetert je conditie en geeft je meer energie in slechts 30 minuten per keer. Het afslankprogramma bestaat uit twaalf weken lang twee keer per week een half uur trainen. Aansluitend aan de training is er een keer in de twee weken een bijeenkomst met de diëtiste. Voorafgaand aan het afslankprogramma wordt een figuuranalyse gemaakt die iedere vier weken wordt herhaald. De resultaten worden bijgehouden in een persoonlijk fitboekje. Iedere deelneemster kan ook individueel het fitnessprogramma doorlopen tijdens de reguliere openingstijden van Curves.

Aan deze cursus kunnen maximaal 16 vrouwen deelnemen. De cursus bestaat in totaal uit 31 bijeenkomsten en de kosten bedragen 175 euro (inclusief cursusmateriaal, koffie tijdens de voedingsbijeenkomsten en de mogelijkheid om individueel te trainen). Rivas-pashouders krijgen 20 procent korting op de dieetbijeenkomsten en betalen slechts 163,40 euro. Voor 18,50 euro per jaar kan men pashouder worden van Rivas Zorggroep. Veel ziektekostenverzekeraars geven bovendien een tegemoetkoming. Wie al bij Curves sport, kan zich ook alleen aanmelden voor de voedingsbijeenkomsten. Dit kost 58 euro. Rivas-pashouders betalen 46,40 euro.

Op dinsdag 31 januari van 19.30 uur tot 20.00 uur is de eerste bijeenkomst Sportief afvallen voor vrouwen bij Curves, Kazerneplein 15 in Gorinchem. Trainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond. De voedingsbijeenkomsten zijn tweewekelijks op dinsdagavond van 20.15 tot 21.15 uur bij Curves.

Voor meer informatie en aanmelding kunnen belangstellenden contact opnemen met Rivas Cursusbureau via Rivas Zorglijn, telefoon 0900-8440 (lokaal tarief) of kijken op www.rivas.nl

advertentie
advertentie