Specsavers zoekt leukste brillenduo

16 december 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM G - Brildragende vriendinnen, moeders en dochters en broers en zussen opgelet! Specsavers Gorinchem is op zoek naar leuke brillenduo's uit de omgeving. Dragen jullie allebei met trots een stoere, opvallende of modieuze bril? Geef je dan op. Alle mogelijke duo's mogen meedoen, zolang je maar allebei brildrager bent. De drie winnende koppels krijgen een professionele fotoshoot met kleding en styling in Margriet en een nieuwe bril van Specsavers.

,,In onze winkel zie ik vaak de leukste brillenduo's voorbij komen!'', vertelt Mike Boemaars opticien van Gorinchem. ,,Van oma's en kleindochters tot beste vriendinnen. Zij vinden het leuk om samen op zoek te gaan naar een nieuwe bril. Ik roep hen dan ook allemaal op om zich op te geven voor deze wedstrijd. De fotoshoot is een onvergetelijke ervaring waar je altijd op terug kunt kijken, want de drie winnaarsduo's krijgen ook nog eens een mooie ingelijste foto van de shoot. En uiteraard mag het winnende duo een prachtige nieuwe bril komen uitzoeken.''

Brildragende duo's kunnen zich voor 13 januari 2012 opgeven door een foto - waar beide personen duidelijk op staan - te sturen naar informatie@margriet.nl. Vermeld hierbij jullie namen en adressen en waarom jullie vinden dat jullie het leukste brillenduo van Nederland zijn. Een professionele jury van Specsavers samen met Margriets chef mode & lifestyle Paula Groot beoordeelt wie uiteindelijk het leukste brillenduo van Nederland wordt.

advertentie
advertentie