Mitsubishi weer terug in Gorinchem

17 december 2011 om 00:00 Nieuws

LEXMOND - Mitsubishi is weer terug in de regio Gorinchem en dat mag gerust goed nieuws worden genoemd. Autobedrijf Van Zessen uit Lexmond is door de importeur gevraagd het dealerschap voor de regio Gorinchem op zich te nemen. Paul van Zessen is een trots man en zag het verzoek van de importeur dan ook als een bevestiging dat zijn bedrijf hoog staat aangeschreven op het gebied van klantvriendelijkheid en vakkennis. Vanuit Gorinchem staat u binnen 10 minuten in de geheel nieuwe werkplaats en moderne showroom.

Met vestigingen in Lexmond en Ameide is Autobedrijf Van Zessen sinds de oprichting in 1980 uiterst succesvol. Met service, onderhoud en schadeherstel voor alle merken auto's bouwde het bedrijf in de loop der jaren een uitstekende naam op, die vanaf nu extra glans krijgt met het officiële dealerschap van Mitsubishi. In de modern ingerichte showroom is bijna het volledige modellengamma van het merk met 'de diamant' te bewonderen. ,,Het aardige is dat de importeur van Mitsubishi in 2010 voor ons gekozen heeft op basis van onze reputatie. Wat ons betreft een mooie beloning voor jarenlang hard werken'', vertelt directeur Paul van Zessen. ,,Voor ons bedrijf is het een prachtige uitdaging om Mitsubishi in dit rayon te gaan vertegenwoordigen. Wij geloven in het merk, ook omdat Mitsubishi in elk segment een prima auto tegen een concurrerende prijs aanbiedt. Met de Colt en de Lancer is Mitsubishi bijvoorbeeld prominent aanwezig in de klasse van auto's met een A- en B-milieulabel.''

Dat de toekomst van Mitsubishi en Autobedrijf van Zessen er zonnig uitziet, bleek in de afgelopen periode tijdens de opstart van het dealer schap. ,,Een grote publiekstrekker was de Mitsubishi i-MIEV, de eerste elektrisch aangedreven auto die we als primeur uitgerekend in Gorinchem hebben geleverd aan de Rabobank Alblasserwaard Noord-Oost. Met die auto laat Mitsubishi duidelijk haar vooruitstrevende imago zien. Voor de i-MIEV hoeven we in eerste instantie niet op grote verkoopaantallen te rekenen,'' laat Paul weten, ,,maar het is mooi om in een vroeg stadium betrokken te zijn bij een nieuw tijdperk in mobiliteit. De nieuwe ASX is daarentegen wel een verkooptopper. Net als onze klanten zijn wij ons ervan bewust dat een auto geen uniek product is. Service, garantie en een goed inruilbeleid kunnen het verschil maken. Daarom verkopen wij vrijwel al onze inruilauto's met garantie zelf aan de volgende gebruiker, ongeacht het merk. Veel nieuwe en bestaande klanten kunnen tijdens de 'Einde Jaar-Show', die van 27 tot en met 30 december in Lexmond plaatsvindt, kennis maken met ons autobedrijf en met Mitsubishi,'' besluit hij.

Onder de bezoekers worden tijdens de einde jaar-show twee gratis kaarten voor de halve finales van 'The Voice of Holland' verloot. Daarnaast worden tussen 27 en 30 december attractieve kortingen gegeven op de voorraad auto's. Ook voor de cliënten uit de regio Gorinchem geldt dat bij groot onderhouder gratis vervangend vervoer is, of er gebruikt gemaakt kan worden van de gratis haal/breng service. Info: Autobedrijf van Zessen, Ambachtsweg 6, 4128 LC Lexmond. T: 0347 358 000, E: info@zessen.nl, www.zessen.nl.

advertentie
advertentie