Vuren laat kaas van het brood eten tegen Kerkwijk: 3-2

18 december 2011 om 00:00 Nieuws

VUREN - Het duel tussen beide middenmoters in 4E kende twee gezichten. Voor de kantwissel waren de bezoekers uit Vuren heer en meester op Sportpark De drie morgen, maar lieten zich in het tweede bedrijf het spreekwoordelijke kaas van het brood eten. Vuren kende een uitstekende start en kwam al binnen vijf minuten op voorsprong toen Remon van Mourik raak kopte (0-1). Nauwelijks een kwartier later verdubbelde Albert van Zandwijk de Vurense marge toen hij zijn vrije trap achter Kerkwijk doelman Patrick de Weert zag vallen (0-2). De manschappen van trainer Peter de Vaal verzuimden daarna de wedstrijd in het slot te schieten en kregen daar vlak voor rust de rekening voor gepresenteerd toen Richard Kraaij voor de aansluiting zorgde (1-2). Na de thee waren de rollen omgedraaid en waren het de gastheren die het heft in handen namen. Eerst was het Johnny Keijnemans die de gelijkmaker aantekende. Pas in het slot van de wedstrijd capituleerden de bezoekers definitief. Vijf minuten voor tijd was het Johan van der Linden die met een poeier van afstand het duel besliste (3-2) en de drie punten op het sportpark met die mooie naam hield.